
آموزش پخت شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی
اکثر خانوادههای ایرانی برای ناهار و حتی شام برنج مصرف میکنند. اگر جزء آن دسته از افرادی هستید که از خوردن غذاهای تکراری خسته شدهاید، بهتر است تغییری در رسپی غذاها ایجاد کرده و آنها را به شیوه جدید طبخ کنید. ما در این مقاله از سایت عمو طاهر رسپی متفاوت از پخت شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی را آموزش میدهیم.
اگر تاکنون مزه شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی را نچشیدهاید، مطالعه این مطلب را از دست نداده و همراه ما باشید. شما میتوانید این مدل از شوید پلو را بدون طبخ خورشت مجزا برای مناسبتها و مهمانیهای خودمانی و باشکوه نیز استقبال کنید.
مواد لازم برای تهیه شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی
برای طبخ این غذای لذیذ برای چهار نفر به مواد اولیهای که شرح میدهیم، نیاز دارید. بهتر است این از کیفیت مواد مورد نیاز برای طبخ غذا اطمینان کسب کرده و سپس شروع به آشپزی کنید. اگر تعداد نفرات شما بیشتر یا کمتر از 4 نفر است، به نسبت مواد اولیه را افزایش یا کاهش دهید.
برنج اصل ایرانی : 3پیمانه
لوبیای چشم بلبلی تازه یا خشک : 1.5پیمانه
شوید خشک یا تازه : خشک 2 قاشق غذا خوری، تازه 100 گرم
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
پیاز : یک عدد متوسط
پیاز داغ : 3 قاشق غذاخوری
کشمش پلویی : 1.5 پیمانه
زعفران دم کشیده : به میزان لازم
نمک، فلفل و زرچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی
در ابتدا باید بگوییم که رسپی این غذا دشواری چندانی نداشته و اگر طبق مراحل زیر پیش بروید قادر به پخت غذایی لذیذ با طعم و مزه متفاوت خواهید بود. همچنین میتوانید با استفاده از روش پخت برنج دمی مراحل را پیش ببرید. مراحل پخت شوید پلو با لوبیای چشم بلبلی به شرح زیر است:
- مرحله اول: آماده سازی
در ابتدا باید مواد شوید پلو را آماده کنید. اگر از لوبیا خشک شده استفاده میکنید، بهتر است 12 ساعت قبل از طبخ غذا لوبیا را در آب خیس کرده و چندین بار آب آن را عوض کنید تا نفخ لوبیا به صورت کامل گرفته شود. از طرفی اگر از لوبیا چشم بلبلی سبز استفاده میکنید، نیازی به خیس کردن آن ندارید.
برنج نیز 30 دقیقه قبل از پخت باید شسته شده و در آب و نمک خیس بخورد. اگر برنج شما کشت امسال بوده و به عبارتی تازه است، لازم نیست آن را به مدت 30 دقیقه خیس کنید و 5 تا 10 دقیقه کفایت میکند. در این مرحله شویدها را پاک کرده و آنها را از ساقه جدا کرده و بشویید.
- مرحله دوم: پخت لوبیا و برنج
در این مرحله از پخت شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی، لوبیاهای چشم بلبلی را به همراه یک قاشق نمک و 1.5 لیوان آب بگذارید تا به آرامی بپزد. لازم نیست که لوبیاها به صورت کاملاً پخته شوند؛ زیرا به همراه برنج نیز پخته میشوند. بعد از نیم پز شدن لوبیا را آبکشی کنید. سپس برنج را به همراه 4 لیوان آب و 1 قاشق نمک به روش شعله بگذارید.
زمانی که برنج شروع به کف کردن کرد، کف آن را جمع کرده و لوبیای چشم بلبلی را نیز به آن اضافه کنید. اگر تمایل دارید که از شوید تازه استفاده کنید، در این مرحله شوید را نیز به برنج اضافه کرده و هم بزنید. در غیر اینصورت صبر کنید تا دربارۀ شوید خشک و نحوۀ افزودن آن بگوییم.
- مرحله سوم: آبکش کردن برنج
اگر قصد استفاده از شوید خشک را دارید، در این مرحله به صورت مرحلهای به روی برنج شوید خشک بریزید و به خوبی هم بزنید. برای ته دیگ برنج میتوانید از نان لواش، سیب زمینی و سایر موارد دیگر نیز استفاده کنید. برنج را دم گذاشته و حتماً به روی درب قابلمه دم کنی گذاشته و اجازه بدهید به مدت 45 دقیقه دم بکشد. در ادامه مراحل پخت مواد همراه ته چین شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی را آموزش میدهیم.
- مرحله چهارم: طبخ گوشت قلقلی
پیاز را رنده کرده و به همراه گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل ورز دهید. سپس آنها را به تکههای کوچک و گرد تقسیم کنید. سپس مقداری روغن در تابه ریخته و سپس پیاز سرخ شده را به آن اضافه کرده و گوشتهای قلقلی را در تابه سرخ کنید. در پایان نیز کشمش را افزوده و زعفران را نیز اضافه کرده و تفت بدهید. بعد از آماده و دم کشیدن برنج میتوانید مقداری از آن را برای تزیین با زعفران ترکیب کنید.
در پایان فرآیند پخت شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی نیز برنج را داخل دیس کشیده و با کوفته قلقلیهای گوشت چرخ کرده و کشمش و برنج زعفرانی تزیین کنید. شما میتوانید در کنار این غذای لذیذ از انواع سالاد، ترشی و نوشیدنی سالم نیز استفاده کرده و به سفرهتان رنگ و بوی منحصربهفردی ببخشید.
جمعبندی و سخن پایانی
در این مقاله از وبسایت عمو طاهر برای شما عزیزان دربارۀ روش پخت شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی گفتیم. امیدواریم این غذای لذیذ را آماده کرده و از سرو آن نهایت لذت را ببرید.اگر روش پخت شوید پلو با لوبیای چشم بلبلی در منطقه شما متفاوتتر است، حتماً دربارۀ رسپی آن و تفاوتی که با روش عنوان شده دارد، برایمان بنویسید.
در این مقاله در مورد یکی دیگر از غذاهای برنجی ایرانی صحبت کردیم، ما تلاش کردیم طرز تهیهی شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی را مرحله به مرحله به همراه نکات طلایی توضیح دهیم. همچنین اگر شما علاقه مند به مطالعه دیگر مقالات طرز تهیه غذای برنجی هستید می توایند به سایر دستور پخت غذا در فروشگاه عمو طاهر نگاهی داشته باشید.
شما عزیزان میتوانید برنج مورد نیاز خود را به صورت اینترنتی از فروشگاه عمو طاهر سفارش داده و بخرید. از بابت مرغوبیت و سالم بودن برنج اصل ایرانی نیز نگرانی نخواهید. بدون شک از طعم شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی که با برنج عمو طاهر طبخ شده نهایت لذت را خواهید برد.