
طرز تهیه سوپ برنج و عدس برای سرماخوردگی
تهیه یک غذای سالم و مقوی برای مصرف در دوران نقاهت سرماخوردگی، یکی از دغدغههای بسیاری از افراد به ویژه افرادی که دارای کودکانی با سیستم ایمنی ضعیف هستند، میباشد. به همین علت ما در این مقاله از سایت فروشگاهی عمو طاهر به این موضوع پرداختیم پس با ما همراه باشید. طرز تهیه سوپ برنج و عدس برای سرما خوردگی، چیزی است که میخواهیم در ادامه این بخش از مطلب به آن بپردازیم.
سوپ برنج و عدس علاوه بر اینکه یک غذای بسیار مقوی برای افراد درگیر سرماخوردگی محسوب میشود، نیاز به مواد اولیه بسیار سادهای دارد و شما میتوانید در مدت زمان تقریباً کوتاهی با یک دستورالعمل ساده آن را تهیه کنید.
طرز تهیه سوپ برنج و عدس برای سرما خوردگی + مقدار مواد لازم
مواد لازم | میزان لازم |
برنج ایرانی | یک پیمانه |
عدس | یک پیمانه |
هویج | یک عدد متوسط |
سیب زمینی | یک عدد متوسط |
پیاز | یک عدد متوسط |
سیر | دو الی 3 حبه |
عصاره گوشت یا مرغ | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
مرحله اول:
در اولین مرحله از طرز تهیه سوپ برنج و عدس برای سرما خوردگی، باید به سراغ خرد کردن پیازها بروید. پیازها را پوست بگیرید و پس از شستن آنها را به صورت نگینی خرد کنید؛ لبته توجه داشته باشید که در این مرحله مطابق با ذائقه غذایی خود میتوانید پیازها را به جای نگینی کردن، رنده کنید.
در ادامه پیازها را درون قابلمه مناسب بریزید و به آن مقدار مناسبی از کره یا روغن زیتون اضافه کنید. پس از اینکه پیازها مقداری داخل قابلمه تفت خوردند، وبت به اضافه کردن سیر میرسد. شما در این مرحله باید سیر و پیاز را به مقداری با یکدیگر تفت دهید تا کاملاً سبک شوند.
مرحله دوم:
پس از سبک شدن پیاز و سیر، مقدار مشخص شده زردچوبه را به آن اضافه کنید و مجدداً مقداری تفت دهید تا رنگ آنها طلایی شود. در ادامه مرحله پخت عدس، برنج، هویج، سیب زمینی و نمک و فلفل به سیر و پیاز داخل قابلمه اضافه کنید و مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط نمایید. مدت زمان لازم برای تفت دادن در این مرحله باید به گونهای باشد تا بافت هویج مقداری نرمتر از حالت اولیه خود شود.
مرحله سوم:
در این مرحله میتوانید متناسب با سلیقه خود اقدام به اضافه کردن آب مرغ یا آب گوشت به مواد داخل قابلمه نمایید. لازم به توجه است که اگر به آب گوشت یا آب مرغ دسترسی نداشتید، میتوانید از عصارههای گوشت و مرغ آماده در سوپرمارکتها استفاده نمایید. در این حالت تنها کافیست تا عصارهها را در مقدار مشخص شده از آب حل کنید و سپس آن را به درون قابلمه اضافه نمایید.
مرحله چهارم:
در آخرین مرحله از طرز تهیه سوپ برنج و عدس برای سرما خوردگی نوبت به این میرسد تا تمامی مواد داخل قابلمه را بر روی یک شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید به مدت زمان 30 الی 40 دقیقه کاملاً پخته شود. به شما توصیه میکنیم تا در طی فرایند پخت حتماً چندین بار به سوپ سر بزنید و پخته شدن کامل برنج، عدس، هویج و سیب زمینی را بررسی کنید.
آشنایی با نکات کلیدی برای خوشمزه شدن سوپ برنج و عدس
- برای خوش عطر و بوتر شدن سوپ، ه شما توصیه میکنیم تا حتماً از مواد تازه برای طبخ آن استفاده کنید.
- برای ایجاد یک بافت بهتر در سوپ، بهتر است از برنج نیم دانه به جای برنج معمولی استفاده کنید.
- از آنجایی که این سوپ مناسب افراد دچار سرماخوردگی است، بهتر است تا از مصرف بیش از اندازه ادویه در آن پرهیز کنید.
- در صورت تمایل میتوانید در هنگام میل سوپ، از آبلیموی تازه استفاده کنید.
سخن پایانی
همانطور که گفته شد بهتر است در طرز تهیه سوپ برنج و عدس برای سرما خوردگی از برنج نیمدانه استفاده شود، زیرا این برنج در کنار داشتن ارزش غذایی بالا قادر است تا یک بافت عالی به سوپ شما بدهد. از این رو اگر قصد خرید برنج نیم دانه با بهترین کیفیت ممکن را دارید، توصیه میکنیم تا حتماً به بخش فروشگاهی سایت برنج عمو طاهر سر بزنید، در آخر هم شما همراهان عزیز عمو طاهر می توانید با آموزش طرز تهیه سوپ برنج برای کودک نیز با ما همراه باشید.