ثبت نام و ورود

شماره همراه

+98

متن پیام

 طبخ برنج برای شما دشوار است یا آسان؟ برای برخی از افراد که به تازگی مستقل شده و شروع به آشپزی کرده‌اند، پخت برنج به مراتب دشوارتر از پخت انواع خورشت است. برنج آنها معمولاً شفته و خمیر شده یا به قدری خشک است که طعم خامی آن زیر دندان احساس می‌شود. اگر شما نیز جزء این دسته از افراد باشید، حتماً یادگیری پخت برنج رستورانی یکی از دغدغه‌هایتان است.

 ما در این مقاله از وب‌سایت عمو طاهر برای شما عزیزان دربارۀ روش پخت برنج رستورانی خواهیم گفت. اگر مهارت زیادی در زمینه آشپزی و طبخ برنج ندارید مطالعه این مطلب را از دست ندهید. لازم به ذکر است که در این مقاله نکات و ترفندهای جذابی برای افراد حرفه‌ای در زمینه آشپزی نیز ارائه می‌دهیم، همراه ما باشید.

          برای آموزش طرز تهیه لوبیا پلو کلیک کنید.

 

طبخ برنج با بخار آب

روش های پخت برنج رستورانی

  • روش اول

 کمتر پیش می‌آید که شخصی از کیفیت برنجی که در یک رستوران معروف میل می‌کند، رضایت نداشته باشد. بدون شک دلیل رضایت او به نحوۀ درست طبخ برنج مربوط است. برای پخت برنج رستورانی دو روش ساده‌ای وجود دارد. اگر زمان و فرصت زیادی برای آشپزی ندارید حتماً از این روش برای پخت برنج رستورانی استفاده کنید.

  • در ابتدا دو قابلمه با اندازه متناسب با طبخ برنج به روی شعله‌های گاز قرار داده و داخل آن‌ها آب بریزید تا به مرحله جوش برسند.
  • پس از اینکه آب جوشید، برنج شسته شده را به همراه نمک کافی به آب جوشیده اضافه کنید.
  • بعد از گذشت 5 تا 15 دقیقه یکی از دانه‌های برنج را با دست له کنید، اگر خمیر نشد و بیش از حد نیز سفت نبود، یعنی آماده آب‌کشی است.
  • حال برنج را به واسطه آبکش فلزی، آبکش کرده و همان‌طور با آبکش به روی ظرف دیگری که در حال جوش است قرار داده و درب آن را ببندید.
  • به این طریق برنج شما طی مدت 10 دقیقه آماده شده و درست مشابه برنجی است که در رستوران‌های معروف سرو می‌شود.

 در این روش از آنجایی که برنج به کمک بخار آب پخته می‌شود، سریع‌تر آماده شده و از طرفی دارای ته دیگ نیست. اگر جزء ته دیگ خورهای حرفه‌ای هستید، حتماً این روش برایتان خوشایند نخواهد بود. در روش دوم ترفند دیگری آموزی می‌دهیم که ضمن پخت برنج رستورانی ته دیگ نیز داشته باشید.

                 برای آموزش طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شب عید کلیک کنید.
  •  روش دوم 

 اگر دلتان می‌خواهد که برنج ایرانی خود را به روش مجلسی و  بهترین شیوه ممکن پخت کنید از این روش استقبال کرده و مطابق مراحل زیر پیش بروید:

  • در ابتدا باید برنج را شسته و برای مدتی اجازه دهید که در آب بماند.
  • سپس متناسب با حجم برنج ظرفی را انتخاب کرده و 3/2 آن را از آب پر کرده و به روی شعله قرار دهید.
  • زمانی که آب درون ظرف به مرحله جوش رسید برنج و به اندازه کافی نمک به آن اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه باید در کنار ظرف صبر کنید تا آب برنج خشک نشده و برنج کته نشود.
  • بعد از 10 دقیقه یک دانه از برنج را به عنوان تست بردارید. اگر به راحتی له شد و خمیر نیز نشد، یعنی آماده دم گذاشتن است.
  • در این مرحله چندین قالب یخ کوچک به برنج اضافه کنید که دانه‌های برنج کاملاً قد کشیده و زنده شوند.
  • زمامی که یخ‌ها آب شدند برنج را آبکشی کرده و به روی آن آب ولرم بریزید.
  • انتخاب اینکه ته دیگ برند چه چیزی قرار دهید به سلیقه و ذائقه‌تان بستگی دارد. مثلاٌ برخی ته دیگ سیب‌زمینی، لواش، برنج زعفرانی و سایر موارد دیگر را ترجیح می‌دهند.
  • بعد از اینکه در ظرف روغن ریخته و ته دیگ دلخواه خود را گذاشتید، برنج آبکش شده را افزوده و به درب ظرف دم‌کنی وصل کرده و درب آن را بگذارید.
  • سپس به مدت 5 دقیقه شعله گاز را نسبتاً زیاد کرده و اجازه می‌دهید که برنج با شعله ملایم تا مدت 30 الی 40 دقیقه دم بکشد. حال موفق به پخت برنج رستورانی شده‌اید.
                  برای آموزش طرز تهیه رشته پلو کلیک کنید.

 5 ایده جذاب برای ته دیگ پخت برنج رستورانی

ایده جذاب برای ته دیگ پخت برنج رستورانی

 برای علاقه‌مندان به ته دیگ 5 روش متفاوت ارائه می‌دهیم که می‌توانند ته دیگ‌های زیبا و خوش‌طعمی داشته باشند. این روش‌ها عبارت‌اند از:

  1. ته دیگ کاهو: اگر رژیم دارید و دلتان می‌خواهد ته دیگی سالم داشته باشید ته دیگ کاهو بهترین گزینه ممکن است. شما می‌توان مقدار کمی روغن به ظرف برنج اسپری کرده و سپس برگ‌های کاهو را در ظرف بچینید. شما می‌توانید بدون روغن نیز این مراحل را تکرار کرده و ته دیگ خوش‌طعمی داشته باشید.
  2. ته دیگ سیب زمینی کنجدی: ابتدا سیب زمینی‌ها را در اندازه‌هایی نسبتاً برابر به صورت ورقه‌ای برش بزنید. سپس مقداری روغن و زعفران به ته ظرف برنج اضافه کرده و با پاشیدن کنجد سیب‌زمینی‌ها را در ظرف چیده و سپس برنج را اضافه کرده و دم بگذارید.
  3. ته دیگ سیب زمینی رنده شده: در این روش به جای اینکه سیب زمینی را ورقه‌ای کنید رنده کرده و بعد از افزودن روغن و زعفران در ته ظرف ریخته و سطح آن را صاف کنید. پس از اینکه برنج را اضافه کرده و دم گذاشتید، شاهد ته دیگ سیب زمینی یکدست و گرد خواهید بود.
  4. ته دیگ نان لواش: یکی از محبوب‌ترین مدل‌های ته دیگ، نان لواش است. شما می‌توانید از نان تافتون نیز استفاده کنید. بهتر است در صورت استفاده از نان لواش آن را به صورت دولایه در ته ظرف چیده و سپس برنج را اضافه کنید.
  5. ته دیگ برنج زعفرانی: برای استفاده از این روش مقداری از برنج را با زعفران مخلوط کنید تا کاملاً زرد شود. سپس ته ظرف روغن ریخته و چند برگ جعفری را در داخل آن چیده و سپس برنج زعفرانی را افزوده و سطح آن را صاف کرده و باقی برنج را اضافه کرده و دم بگذارید.
              برای آموزش طرز تهیه پخت برنج بدون ته دیگ کلیک کنید.

 جمع‌بندی و سخن پایانی

 در این مقاله برای شما عزیزان دربارۀ روش پخت برنج رستورانی گفتیم. شما عزیزان با راهکارهای عنوان شده می‌توانید به بهترین شیوه ممکن برای مجالس و مهمانی‌های خود برنج طبخ کنید. در پایان باید بگوییم که کیفیت برنج ایرانی تأثیر بسزایی در پخت داشته و بهتر است از فروشگاه‌های معتبر برای خرید برنج اقدام کنید.

در این مقاله در مورد یکی دیگر از غذاهای برنجی ایرانی صحبت کردیم، ما تلاش کردیم طرز تهیه‌ی برنج رستورانی را مرحله به مرحله به همراه نکات طلایی توضیح دهیم. همچنین اگر شما علاقه مند به مطالعه  دیگر مقالات طرز تهیه غذای برنجی هستید می توایند به سایر دستور پخت غذا در فروشگاه عمو طاهر نگاهی داشته باشید.

 پیشنهاد ما برای شما عزیزان فروشگاه عمو طاهر است. شما می‌توانید برنج مورد نیاز خود را از عمو طاهر به صورت آنلاین خریداری کرده و از بابت کیفیت، مرغوبیت و قیمت آن نیز نگرانی نداشته باشید. دقت کنید که برنج کهنه باید مدت زمان زیادی خیس بخورد؛ اما برنج تازه برعکس بوده و خیس خوردن بیش از حد موجب شفته شدن آن می‌شود. در نتیجه در زمان خرید به تازه و کهنه بودن برنج نیز دقت کنید.

مقالات مرتبط